(0)

Sne over Thorndale

audiobook & e-book


Tag med til Thorndale, og oplev spirende kÌrlighed og blomstrende haver. Thorndale-serien er forførende feelgood-romaner fuld af hjertevarme og romantik, charmerende miljøer og skønne karakterer.

Olivia har hverken tid til jul eller kærlighed – hun har en krævende karriere og har før brændt sig på kærligheden. I år tilbringer hun julen i sin fars gamle hus, som skal pakkes ned, fordi han er flyttet. Hendes far har bare glemt at nævne, at hun ikke kommer til at tilbringe tiden der alene …

Mod alle Olivias forventninger viser den uventede gÌst sig at vÌre selvsamme mand, som bogstaveligt talt stak af fra hende efter en romantisk aften. Men Tom har ingen andre steder at tage hen, og Olivia er fast besluttet pü at lÌgge den skuffelse bag sig, som hans flugt førte med sig. I stedet vil hun hjÌlpe ham pü ret køl igen.

Da et voldsomt snevejr rammer Thornedale, tvinges de to gÌster inden døre. Kan deres fÌlles isolation fü romancen til slü gnister igen? Eller vil den bare skubbe dem lÌngere vÌk fra hinanden?

Sne over Thorndale er fjerde selvstĂŚndige bind i serien om livet i Thorndale.


Narrator: Line Jønsson
Duration: