(4)

Snip snap snork - Julehistorier fra Sovgodtersgade

audiobook & e-book


Nu kommer efterfþlgeren til bogen Snip Snap Snork – Godnathistorier fra Sovgodtersgade, der med sine nyskrevne bþrnesange blev det nye soundtrack til hygge og puttetid.

Den nye bog om ungerne i Sovgodtersgade emmer af julestemning. Der er nisser og julemĂŠnd og snydemandler,Jungle-Torben holder ĂŠbleskiverne varme i sin gamle pelshue, vi finder ud af, hvordan det gĂ„r, nĂ„r man inviterer en snemand indenfor – og sĂ„ flytter der et par nye bĂžrn ind pĂ„ vejen, og spĂžrgsmĂ„let melder sig straks: Har julemanden min nye adresse?

Sovgodtersgade er en fiktiv gade med hyggelige huse fyldt med forskellige mennesker – isĂŠr en hulens masse bĂžrn – og bogen bestĂ„r af ti finurlige julehistorier om nogle af de bĂžrn. Til hver historie hĂžrer en sang skrevet med rod i den klassiske godnatsang-tradition, hvor sangene nemt skal kunne lĂŠres og synges af bĂžrn og deres voksne.

Alle bogens historier er afsluttede fortÊllinger, der kan lÊses uafhÊngigt af hinanden, ligesom sangene ogsÄ kan stÄ alene. Alle numre er at finde i lydbogen og pÄ diverse musikstreamingtjenester, sÄ de kan hÞres igen og igen, jul efter jul, og bagest i bogen er der nodeark til sangene. Og sÄ kan bÄde sange og bog nydes lÊnge efter, at julepynten er pillet ned, for julen varer som bekendt lige til pÄske.

Bogen er gennemillustreret i farver af Peter Bay Alexandersen.


Narrator: Thomas Skov
Duration: