(0)

Somliga utan gränser

audiobook


På Lilla björnstigen i Sollunden är julen på intåg och efter sommarens eskapader längtar grannarna efter lugn och ro. Medan Lilja bara har bebis på hjärnan tycker Frederic att det hela blir allt mer maniskt för var dag som går. Och inte blir det lättare när Frederics mamma, Jocelyne, dyker upp tidigare än planerat. Florence har äntligen ansökt om skilsmässa från Albert och hon längtar till dagen hon kan lämna honom bakom sig. Nu är det full fokus på karriären som gäller, men snart dyker en oväntad man upp som får henne på andra tankar.

Efter många år i Madrid har Florences syster Dahlia flyttat hem till Sollunden, och tills hon hittar något eget har hon bosatt sig i systerns källare. Trots julen som närmar sig och ett nytt spännande jobb med nya vänskaper spricker Dahlias fasad när hon upptäcker att problemen hon lämnat i Spanien följt med henne hela vägen hem till Sollunden.

“Somliga utan gränser” är den andra delen i serien Grannarna i Sollunden, en charmig historia om julstök, hemligheter och andra chanser.


Narrator: Anna Thiam

Duration: