(0)

Spind

audiobook & e-book


Spind – roman af Karin Elrød

”Et filtret væv, spundet af nattens melankolske drømme i dæmringen”

Elle, den kendte forfatter, opholder sig i Paris for at skrive ”Nedtur”, en road roman, som foregår i 1980’erne. Hendes hovedperson, Eva, nyder friheden i Frankrig og gør op med fortiden og mændene i sit liv. Mens hun bevæger sig ud på nye veje og lægger planer for fremtiden, er hun på sporet af Astra, som hun gav et lift undervejs.

Som arbejdet med romanen skrider frem, bliver forfatteren selv suget ind i et nutidigt drama på ”Pladsen” neden for hendes vindue. En gartner, en musiker, en flygtning, en posedame og en morder er nogle af aktørerne i den hårde virkelighed.

Indholdsfortegnelse:

Elle

Pladsen 1

Nedtur 1

Nedtur 2

Nedtur 3

Pladsen 2

Nedtur 4

Nedtur 5

Nedtur 6

Nedtur 7

Pladsen 3

Nedtur 8

Nedtur 9

Pladsen 4

Nedtur 10

Pladsen 5

Nedtur 11

Nedtur 12

Nedtur 13

Nedtur 14

Nedtur 15

Nedtur 16

Nedtur 17

Pladsen 6

Nedtur 18

Nedtur 19

Pladsen 7

Nedtur 20

Pladsen 8

Nedtur 21

Pladsen 9

Nedtur 22

Pladsen 10

Pladsen 11

Nedtur 23

Nedtur 24

Elle

Om forfatteren:

Karin Elrød debuterede som forfatter i 2013 med bogen Sommerfuglearven. Spind er hendes anden roman. Karin er Cand.Ling. Merc. i tysk og fransk fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Efter nogle år som presse-og informationschef for den franske vin-og fødevareorganisation Sopexa i Danmark blev hun journalist hos Eneqvist Kommunikation og siden selvstændig kommunikatør med virksomheden Tekst:Karin Elrød.

Karin elsker mangfoldigheden og pulsen på Nørrebro i København, hvor hun bor med sin familie. Hun er dyrerettighedsaktivist og veganer.


Narrator: Karin Elrød
Duration: