(0)

Stilla natt

audiobook


KAN POIROT LÖSA FALLET INNAN JUL?

Den 19 december 1931 kallas Hercule Poirot och inspektör Edward Catchpool till Norfolk sjukhus för att utreda mordet pÄ en patient.

Men Catchpools mamma, den oemotstÄndliga Cynthia, rÄkar bo i trakterna och insisterar pÄ att den berömde detektiven ska fira jul i hennes fallfÀrdig herrgÄrd en tilldragelse som framstÄr vÀrre Àn ouppklarade mord för Poirot.

Till rÄga pÄ allt ska Cynthias vÀn Arnold snart lÀggas in pÄ samma sjukhus och hans fru Àr övertygad om att han kommer att bli mördarens nÀsta offer, Àven om hon vÀgrar att förklara varför.

PÄ mindre Àn en vecka mÄste Poirot lösa brottet om han ska fly frÄn detta mardrömsscenario i tid till jul och försÀkra sig om att inga fler mord intrÀffar. Men det visar sig ocksÄ snart att nÄgon sÀtter kÀppar i hjulet och har idéer om vad som borde hÀnda med Hercule Poirot . . .

Hercule Poirots stilla natt Àr den femte fristÄende boken med den omisskÀnnlige belgiske detektiven skriven av Sophie Hannah pÄ uppdrag av Agatha Christies familj.

Sophie Hannah Àr en brittisk författare och poet vars verk givits ut i trettio lÀnder. Hon beskrivs som nydanande inom kriminallitteraturen och hyllas för sin psykologiska skÀrpa, och för sin enastÄende förmÄga att förvalta Agatha Christies arv.


Narrator: Maria Lyckow

Duration: