(1)

Street food derhjemme

E-book


Mad, der er sjov at lave derhjemme med og til venner eller familie.

Mange af os elsker at gÄ pÄ streetfood-markeder og smage alt muligt spÊndende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lÊkker konsistens, og det er netop sÄdan noget mad, unge ogsÄ rigtig godt kan lide. Street food derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i kÞkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for fÄ penge.

Bogen indeholder et vĂŠld af opskrifter med inspiration fra alverdens livretter, som man mĂžder dem pĂ„ de lokale streetfood-markeder eller ude i den store vide verden – fra Asien og hele vejen over til Sydamerika. Den er inddelt i kapitlerne: Suppe, ris, nudler og snacks og smĂ„retter, sandwich, brĂžd, mad i pakker, pandekager, fladbrĂžd og wraps, stegt, sprĂždt og mad pĂ„ grillen og til sidst et kapitel med al det sĂžde.

Her er alt fra lĂŠkre thaisupper, vietnamesiske forĂ„rsruller, mexicansk salat med ceviche og avokado og arabisk fattouche, der er en salat med sprĂždt brĂžd – til okonomiyaki, som er en japansk ĂŠggekage, og tarte flambĂ©e fra Frankrig.

Alle opskrifterne er nemme at gÄ til og krÊver som sagt ikke det store budget. Det er comfort food med masser af smag, som indbyder til hyggeligt samvÊr bÄde under madlavningen og efterfÞlgende omkring bordet.