(16)

Sunde vaner med succes

audiobook & e-book


FÄ de mentale vÊrktÞjer, enkle trÊningsprogrammer og kostrÄd, som gÞr sunde drÞmme til virkelighed. Forfatterne Eskild Ebbesen og Henrik Duer har selv indlÊst lydbogen i julen 2021.

Hver eneste dag tager mange af os en beslutning om, at vi vil til at leve sundere, men selv om de fleste udmÊrket kender basisopskrift en pÄ et sundt liv, er der alt for mange faldgruber, som gÞr det uhyggeligt svÊrt at Êndre vaner i praksis.

Nu kommer lĂžsningen til alle, der gang pĂ„ gang har mistet modet over kuldsejlede forsĂžg pĂ„ at komme i form, spise sundere eller tabe sig. Det krĂŠver nemlig de rigtige mentale redskaber at lave om pĂ„ sig selv, men det er heldigvis teknikker, som alle kan lĂŠre, lover OL-guldvinder Eskild Ebbesen og vĂŠgttabsekspert Henrik Duer. De to trĂŠningsfysiologer har tilsammen mere end 40 Ă„rs erfaring med at hjĂŠlpe danskere, der Ăžnsker at blive sundere, og i denne bog afslĂžrer de, hvad der helt essentielt skal til – en gang for alle.

I Sunde vaner med succes luger de med hĂ„rd hĂ„nd ud i alle de sundhedsmyter, der kan forfĂžre og forvirre. I stedet sĂŠtter de fokus pĂ„ at opbygge lĂŠserens overskud, motivation og mindset til at sĂŠtte sig de rigtige, realistiske mĂ„l – og fĂ„ dem til at fungere i en travl hverdag. Bogen rummer ogsĂ„ masser af ny, brugbar viden og enkle trĂŠningsprogrammer og kostrĂ„d, som absolut ikke krĂŠver, at man laver om pĂ„ alting i sit liv.

”Det handler om at tage udgangspunkt i sin egen hverdag og derfra lave smĂ„ simple, men effektfulde ĂŠndringer. Vores mĂ„l er at give lĂŠseren en nem skabelon og redskaber, som med garanti giver resultater. En strategi, der er baseret pĂ„, at man kan fĂžlge den hver dag resten af sit liv,” forklarer de.