(6)

Tangent - Personligheder og Gravpladser

audiobook


Har du nogensinde overvejet, om Gacy eller Kemper var ESTP-A pÄ MBTI-spekteret? Det har vi naturligvis, og i dag krydser vi fingre og ser pÄ, hvem af verdens monstre vi deler personlighedstype med ...

Bagefter tager vi til Rusland og taler om en connoisseur inden for kirkegÄrde og gravsten.

‘PĂ„ Stribe - din seriemorderpodcast’ er en podcast, der i hver episode dykker ned i Ă©n specifik seriemorders liv, gerninger og mentale tilstand for at give et billede af, hvorfor det gik sĂ„ galt, som det gjorde. Andre dele af serien inkluderer underserierne "UforstĂ„elig ondskab" og "Uskyldigt dĂžmt".

Mord har altid skrÊmt og fascineret os. Hvad fÄr én person til at tage en andens liv? De fleste af os kan pÄ ingen mÄde sÊtte os ind i, hvad der skal til for at trykke pÄ aftrÊkkeren eller stramme lÞkken om halsen pÄ et uskyldigt offer. Alligevel sker det dagligt verden over. Endnu mere uforstÄeligt og uhyggeligt er det, nÄr det gÄr op for os, at vi stÄr overfor en seriemorder, der gang pÄ gang tager andres liv for at tilfredsstille sine egne lyster og udleve ustoppelige mÞrke fantasier. Christoffer Greenfort og Andreas Illum tager lytterne med ind i disse personers skyggeverden og fortÊller historierne om virkelighedens monstre, der gÄr uset rundt iblandt os.