(0)

Tillbedjan

E-book


En dag stÄr han bara dÀr i snabbköpet: Sebastian. Han som övergav Leandro nÄgra Är tidigare, försatte honom i fritt fall. Mannen som aldrig har lÀmnat Leandros tankar under Ären av ensamhet och isolering. Han har fortsatt drömma om att fÄ backa bandet, Äterförenas med sitt livs kÀrlek. Med mannen han aldrig slutat dyrka. Plötsligt finns det faktiskt en chans.

De vandrar genom Stockholms mÀrkligt pandemiödsliga gator, samtalar och försöker förstÄ vad det var som hÀnde med deras förhÄllande. Deras kÀrlek Àr inte enkel, det förflutna bÄde lockar och ligger som ett hinder mellan dem.

De Àr andra mÀnniskor Àn nÀr de sÄgs senast. Sebastian har gjort karriÀr och försökt göra upp med sitt sÄriga förflutna. Leandro har just börjat kÀmpa sig tillbaka upp frÄn botten. Men har tillrÀckligt mycket förÀndrats för att bÀra dem framÄt, Äterskapa det förhÄllande som fick ett sÄ abrupt slut? Ge dem kÀrleken Äter.

Tillbedjan Àr en roman om kÀrlek och sorg, om förtvivlan och nÄd. Om att ÄtervÀnda. Det Àr Joel Mauricio Isabel Ortiz andra roman efter debuten med SÄngen om en son (2018).