(9)

Tiltu ja Lettu - Outo opettaja

audiobook


JĂ€ttikokoinen puutarhatonttu ryhtyy opettajaksi.

Tiltu ja Lettu -sarjan viidennessÀ kirjassa sisarusten ÀrhÀkkÀ puutarhatonttu jÀrjestÀÀ jymy-yllÀtyksen ilmaantumalla lemmikkikurssin opettajaksi. Aurinkoinen lastenromaani Onnelin ja Annelin henkeen!

Tiesitkö, ettÀ puutarhatontut kasvavat ihmisen kokoisiksi syötyÀÀn juustovoileipiÀ? No, eivÀt tienneet Tiltu ja Lettukaan, kun jÀttivÀt evÀÀnsÀ vartioimatta. Sisarusten harrastuksen ohjaajaksi ilmoittautuu miehen mittainen ja epÀilyttÀvÀsti heidÀn puutarhatonttuaan muistuttava Pertti Juntunen, ja odotettavissa on hullunkurinen vÀÀrinkÀsitysten karuselli!

”Taru Viinikaisen kerronnassa on ripaus Marjatta Kureniemen Onneli ja Anneli-kirjojen taituroivaa kerrontaa, jossa liikutaan toden ja kuvitellun houkuttelevassa vĂ€litilassa.” – Lastenkirjahylly-blogi

Taru Viinikainen (s. 1983) on kirjailija ja Àidinkielenopettaja, jonka luoma sisaruspari Tiltu ja Lettu sekÀ Àksy pertinjuntti ovat ihastuttaneet kirjoissa Leikkimökin asukas, Joulujupakka, Kadonneet puutarhatontut ja Taskukaihon tapaus.

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekÀsityölÀinen, joka on kuvittanut Tiltu ja Lettu -kirjojen lisÀksi Paula Norosen Tagli ja Telle -kirjasarjaa sekÀ postikortteja. Kokkonen on ollut toteuttamassa Heinolan kirjastoon Tiltun ja Letun Lukuleikkimaailmaa.


Narrator: Elisa Salo
Duration: