(0)

Tjuven

E-book


Varelsen stod stilla en stund och sniffade i luften. Den vÀnde ansiktet uppÄt samtidigt som den drog bak huvan och riktade blicken mot taket, till platsen dÀr Aurelian satt gömd. Han hade aldrig sett nÄgot liknande och ÀndÄ hade han stÄtt öga mot öga med bÄde Dödsalver i IrrgÄngarna under Dunkelmarken och Silverkungens EldbÀrare. Han kÀnde hÄren resa sig pÄ armarna.Varelsen var en Imp frÄn skuggvÀrlden dÀr det oÀndliga Mörkret hÀrskade ...

Huvudpersonen Aurelian stÄr inför ett hot lÄngt farligare och större Àn han först förstÄr nÀr han fÄr syn pÄ Impen. Snart mÄste han kÀmpa mot en obeskrivlig ondska som hotar alla mÀnniskor och vÀsen som befolkar vÀrlden. Följ med Aurelian pÄ ett andlöst Àventyr i vilket en urÄldrig bok, en stöld och de Tusen SjÀlarnas Ritual till slut tvingar honom lÄngt ner i underjorden. Han vet vad som vÀntar honom dÀr. En dödlig uppgörelse med den han hatar mest av allt.

Tjuven Àr den första boken i en serie actionÀventyr som har ett rakare, snabbare och mer hÀndelserikt sprÄk Àn i traditionell fantasy. Den kastar direkt in lÀsaren i en vÄldsam och magisk vÀrld. Varje del i serien VÀktare & VÀsen kan lÀsas i valfri ordning och Àr fantasifullt illustrerad av Alvaro Tapia.