(0)

Trappen med de tretten trin

audiobook & e-book


"En let snorken. Den sovendes dybe ündedrÌt. Hun var forsvarsløs. Joachim holdt hovedpuden foran sig, betragtede hende lÌnge. Det ville vÌre let. Men bagefter? Og var det nødvendigt? Det var usandsynligt, at hun havde ligget dÊr, trygt sovende, hvis hun havde lokket tilstüelser ud af ham under hans svaghedsperiode. Han lod puden falde, listede sig hen til skabet, tog lydløst sit tøj pü og sneg sig ud af vÌrelset."

Psykologisk spĂŚndingsroman om manden Joachim, der pĂĽ grund af smertefulde oplevelser i barndommen er blevet en plaget og ustabil voksen - og til fare for sine omgivelser...

Erik Amdrup (1923-1998) var en dansk forfatter, overlÌge og professor i kirurgi. Erik Amdrup har en baggrund inden for medicin og har vÌret tilknyttet syghuse i København og Aarhus samt vÌret forsker pü Aarhus Universitet. Erik Amdrup debuterede med kriminalromanen "Hilsen fra Hans" i 1979 i en alder af 55 ür. Sidenhen fulgte i nÌrheden af tredive skønlitterÌre udgivelser.

Erik Amdrup blev hÌdret med prisen De gyldne hündjern hele to gange. I 1984 fik han prisen for romanen "Hvem førte kniven" og i 1985 for "Uansøgt afsked". I 1989 modtog han Palle Rosenkrantz-prisen for romanen "Renters rente", der blev filmatiseret af DR i 1996.

"Psykologisk thriller af international klasse ... Begivenhederne finder sted i en fortÌttet stemning af knugende drama, hvor miljøerne skifter fra det skÌbnetunge hus til det solstøvede Mexico, da hÌndelserne føres til et overrumplende og gustent klimaks. Det er en ulideligt spÌndende bog. Et mesterstykke i sin genre." - Bris, BT


Narrator: Bent Børgesen
Duration: