(0)

Tussen fantasie en werkelijkheid

E-book


Liv lijkt gelukkig met Friso, of liggen hun verwachtingen te ver uit elkaar? Het tweede deel van de sprankelende Werkelijk waar-serie.

Coupeuse Liv is dankzij haar buurvrouw in de wereld van prinsessenjurken, cosplay en larp beland. Bovendien bleek de mysterieuze Friso een stuk leuker dan gedacht, en zijn hij en Liv nu een setje. Liv trekt de stoute schoenen (en haar middeleeuwse jurk) aan en gaat met haar nieuwe vriendengroep mee larpen.

Als blijkt dat Friso zich in het spel heel anders gedraagt dan in het dagelijks leven, raakt Liv echter behoorlijk in de war. Het is allemaal maar een spelletje, toch? De larpwereld lijkt ergens tussen fantasie en werkelijkheid te liggen en Liv heeft soms moeite de scheidingslijn te vinden. Daarnaast lijken Cornelis en Tara elkaar steeds vaker op te zoeken, of is dat ook alleen maar toneel?

In het echte leven komt de relatie tussen Friso en Liv onder druk te staan als blijkt dat ze allebei andere verwachtingen hebben. Nu het beter gaat met de bruidsmodezaak waar Liv werkt, heeft ze het ook nog eens drukker dan ooit. Ligt haar hart bij het maken van trouwjurken? Of wil ze toch iets anders? En hoe zit het met Janine en Harm? Komt er binnenkort een bruiloft, of…?