(18)

Tuulensuojaan

audiobook & e-book


MistÀ löytÀÀ tuulensuoja, kun elÀmÀ pettÀÀ?

Laura ja Saima joutuvat kumpikin tahoillaan luopumaan lapsihaaveistaan. HerkkÀvireinen romaani kysyy, mistÀ löytÀÀ tuulensuoja, kun todellisuus ympÀrillÀ pettÀÀ ja valo hetkeksi katoaa.

Lauran elÀmÀ jÀrkkyy. Toive ÀitiydestÀ raukeaa, kun avopuoliso Henri vetoaa ilmastosyihin ja ilmoittaa haluavansa pysyÀ lapsettomana. Samaan aikaan kaivoshanke uhkaa KaislaniemeÀ, Lauran kukoistavaa kesÀkeidasta, jonka puutarhaa hÀn on vaalinut vuosia yhdessÀ ukkinsa kanssa. MitÀ jos edes rakkain maisema ei ole ikuinen?

Saima kohtaa elÀmÀnsÀ rakkauden Fransin 1930-luvun HelsingissÀ. Urheilullinen ja isÀnmaallinen lÀÀkÀri vastaa kaikin tavoin ajan arjalaista ihannetta. Hetket Fransin sylissÀ ovat sykÀhdyttÀviÀ, mutta pian suhde muuttaa Saiman tulevaisuuden suunnan pysyvÀsti.

Saara Cantellin romaani kietoo eri vuosikymmenillÀ elÀvien naisten kohtalot kiehtovasti yhteen.

Aiemmista romaaneista sanottua:

”Kirja, jonka parissa ympĂ€röivĂ€t ÀÀnet katosivat ja jonka ÀÀrimmĂ€isen kaunis kieli hurmasi.” – @Kirjalistani

”Cantell lĂ€hestyy naishahmojaan rakastavasti ja ymmĂ€rtĂ€vĂ€sti.” – Kirja vieköön -blogi

Saara Cantell (s. 1968) on kirjailija, kÀsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja, jonka elokuvia on palkittu niin kotimaassa kuin kansainvÀlisestikin. Cantellilta on aiemmin ilmestynyt kaksi kiitettyÀ romaania, Kesken jÀÀneet hetket (2020) ja Kaikki tuoksuu lumelta (2021).


Narrator: Meri Nenonen
Duration: