(8)

Under falkens vingar

audiobook & e-book


I denna starka och gripande spÀnningsdebut fÄr vi en inblick i de omstÀndigheter som gör en mÀnniska till ett offer, eller en förövare.

NÀr Ramona och hennes man kommer hem till sitt hus utanför SkellefteÄ möts de av en polis. De blir ombedda att följa med i hans bil, utan att han förklarar varför. Men Ramona vet redan. SÄ fort de sÀtter sig i bilen kan hon se det som vÀntar dem. Viken vid sjön. Den tonÄriga flickan som ligger död i bÄten. Flickan som ingen vet namnet pÄ eller kan identifiera.

I brist pÄ ledtrÄdar tar polisen hjÀlp av Ramona och hennes förmÄga att fÄ en skymt av mÀnniskors liv, av saker de helst hade velat hÄlla hemliga. Som den gÄngen hon uppfattade att en förbipasserande kvinna skulle kasta sig frÄn en bro, eller att paret vid kafébordet intill skulle separera. Men för att lösa gÄtan med flickan rÀcker det inte att se det som Àr dolt och begripa vad synerna betyder. Ramona mÄste nÄ djupare Àn nÄgonsin tidigare.

Under falkens vingar Àr den första delen i spÀnningsserien om Ramona Lindh, socionomen med en gÄva som Àr sÄvÀl en vÀlsignelse som en förbannelse.


Narrator: Sofia Berntson

Duration: