(463)

Varsinainen talousihme

audiobook & e-book


Vaahtokarkin kepeÀ komedia Himoshoppaaja-kirjojen tekijÀltÀ! YlikireÀ uraohjus Samantha Sweeting ei erota vispilÀÀ munankeittimestÀ, mutta kuinka ollakaan, tÀstÀ huippujuristista tulee niiata niksauttava taloudenhoitaja perheeseen, joka luulee hÀntÀ tÀhtikokiksi. Kodin hengettÀremme ryhtyy hommiin - ja kÀryttÀÀ, roiskii ja rikkoo. PinteestÀ voi selvitÀ vain yhdellÀ tavalla: pitopalvelu paikalle ja ÀkkiÀ! Samantha pÀÀttÀÀ kuitenkin oikeasti oppia keittÀmÀÀn, puunaamaan ja puleeraamaan, jotta saisi jÀÀdÀ taloon. Sen vÀkeen kuuluu nÀet hyvÀnnÀköinen puutarhuri, jonka kanssa olisi mukava jÀrjestÀÀ pientÀ sutinaa. Miksi sitten ÀlykÀs lakinainen on pÀÀtynyt vessaharjan valtiattareksi? SyynÀ on niljakas petos, jonka jÀljille Samantha pÀÀsee kesken muusin ja moussen laiton. Varokaa siis Cityn pukuherrat! Samantha on terÀvÀmpi kuin koskaan ja vaatii oikeutta vaikka kÀdet taikinassa.

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hĂ€nkin taloustoimittaja, joka ironista kyllĂ€ ei onnistu pitĂ€mÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tĂ€ynnĂ€ houkutuksia, ja hĂ€iden jĂ€rjestĂ€minen sekĂ€ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentĂ€ ihan uutta tapaa kĂ€yttÀÀ rahaa
 Kerta toisensa jĂ€lkeen hĂ€n saattaa itsensĂ€ pinteeseen luottokortin vinkunan sĂ€estyksellĂ€. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittĂ€nyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensĂ€ ja neljĂ€n poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hĂ€n on raha-asioissa hyvin sĂ€ntillinen. HĂ€nen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.


Narrator: Leena Pöysti
Duration: