(0)

Vi ses i morgen

audiobook & e-book


Om kĂŠrlighed og penge i verdens rigeste by.

PĂ„l har rodet sig ud en spillegĂŠld pĂ„ en million kroner og forsĂžger nu sammen med en bande smĂ„kriminelle venner at klare tilbagebetalingen – samtidig med at han er hunderĂŠd for at hans to dĂžtre, Tiril og Malene, skal opdage hvad han har gang i.

Den sekstenÄrige kristne pige Sandra har ogsÄ en hemmelighed. Hun er dybt forelsket i den tiltrÊkkende og uforudsigelige badboy og bÞrnehjemsdreng Daniel William. Der er ingenting, der kan rokke ved hendes kÊrlighed. Hverken de bekymrede forÊldre, Jesus eller Daniels lede og dÞve plejesÞster, som har et skummelt greb om Daniel.

Den smÊldfede Jan Inge er gruppens lederfigur og lige fyldt 40. Han har siden ungdomsÄrene vÊret kriminel i Stavanger, en by der har forandret sig radikalt efter olien kom til Norge. Horror-eksperten, country-entusiasten og den selvudnÊvnte filosof bor i et faldefÊrdigt hus lige op ad jernbanen sammen med sin bedste ven, metal-fanen og romantikeren Rudi, som har ADHD og er kÊreste med hans sÞster, Cecilie, som ogsÄ bor i huset. Cecilie bÊrer pÄ den stÞrste hemmelighed af dem alle: Hun er gravid, og kan bare hÄbe pÄ at det er Rudi som er faren og ikke en psykotisk fyr, som snart bliver lÞsladt fra fÊngslet.

I lĂžbet af tre skĂŠbnesvangre dage i september krydses disse liv pĂ„ voldelige og romantiske mĂ„der, som skal forandre dem for al tid. VI SES I MORGEN er – udover bĂ„de mĂžrk, foruroligende og morsom – en kaotisk kĂŠrlighedshistorie, hvor alle vil have en del af kagen, men sĂ„ at sige ingen andre end lĂŠserne, fĂ„r hvad de Ăžnsker.

”VI SES I MORGEN er en usĂŠdvanlig roman, lige sĂ„ utrolig som den er realistisk, skrevet med en eksplosiv kraft og en pulserende lidenskab for Balzac. En majestĂŠtisk page turner!”

Karl Ove KnausgÄrd, forfatter til MIN KAMP

IndlĂŠst af Jesper Borup 2014.


Narrator: Jesper Borup
Duration: