(0)

Viktor og minifolket

E-book


Sara Äbnede forsigtigt dÞren og gik ind, men blev utrolig forbavset, da hun sÄ, at han bare stod og kiggede ud ad vinduet. Stille og roligt gik hun ind til ham og prikkede ham pÄ skulderen.

”Er det dig?” spurgte han og vendte sig om.

”Ja, jeg bankede flere gange pĂ„ dĂžren, men der skete ikke noget. Jeg troede, at du var gĂ„et i seng, men sĂ„ stĂ„r du bare der. Er der noget galt?” spurgte hun og sĂ„ pĂ„ ham.

”Ja, nu hvor du er her, kan jeg jo lige sĂ„ godt fortĂŠlle dig det, selvom jeg hĂ„bede, om jeg kunne holde det hemmeligt. PrĂžv lige at se der,” sagde han og lĂŠnede sig lidt til hĂžjre, mens han pegede pĂ„ noget, som stod allerlĂŠngst nede i haven, der var omkranset af et lille stykke skov. Stille og roligt lĂŠnede hans mor sig ogsĂ„ til hĂžjre og fik pludselig Ăžje pĂ„ det, han pegede pĂ„. Langt nede i haven stod et stort trĂŠ, som nĂŠrmest var dĂždt, men det hul, som var i trĂŠet, var Ă„benbart stort nok til, at nogle smĂ„ menneskelignende vĂŠsner havde taget ophold der. Nederst i trĂŠet var der et hul, der fungerede som indgang, og her var der livlig trafik ud og ind.

Uddrag af bogen:

Viktor er en dreng, der lever et helt almindeligt liv med sine forÊldre og sin lillesÞster. Han gÄr i skole, kÞrer sulky pÄ rideskolen og hjÊlper til med madlavningen derhjemme. Men en dag sker der noget uventet i Viktors liv. Da han kigger ud ad vinduet, opdager han nemlig, at der er flyttet nogle smÄ vÊsner ind i det store trÊ i haven. Men hvad er det for nogle vÊsner, og hvad laver de i familiens have? Det mÄ Viktor prÞve at finde ud af.

Om forfatteren:

Poul Riber Schacksen er lÊreruddannet med dansk og idrÊt som hovedfag. Han har ogsÄ virket som artikelskribent og foredragsholder i Danmark sÄvel som i udlandet. Desuden har han deltaget i radio- og tv-indslag med emner som Europas hovedstÊder, spisesteder, hoteller samt ridning. Han er forfatter til en lang rÊkke bÞger inden for flere genrer.