(2)

Vintermys i stallet

E-book


Stallkompisarna har fĂ„tt vĂ€rldens bĂ€sta julklapp – en heldag i stallet tillsammans med sina Ă€lsklingshĂ€star. Saga kan knappt tro att det Ă€r sant, tĂ€nk att hon ska fĂ„ vara med Sigge Ă€nda tills det blir kvĂ€ll! Först ska de göra fint i stallet och sedan vĂ€ntar belöningen, en ridtur i snön. Men nĂ€r stallkompisarna ska hĂ€mta hĂ€starna i hagen Ă€r de inte dĂ€r lĂ€ngre! TĂ€nk om de har gĂ„tt ut pĂ„ vĂ€gen, eller Ă€nnu vĂ€rre, ut pĂ„ isen? Skogen Ă€r stor och snön ligger djup, men stallkompisarna ger sig inte. De mĂ„ste hitta hĂ€starna! Det blir en dag full av överraskningar, blöta stövlar, frusna tĂ„r, och till slut en oförglömlig, hĂ€rlig galopp i snön!

”Vintermys i stallet” Ă€r den andra fristĂ„ende boken i Lin Hallbergs varma, lĂ€ttlĂ€sta serie om shetlandsponnyn Sigge och de andra stallkompisarna. Margareta Nordqvists bilder i fĂ€rg Ă€r som alltid bedĂ„rande.

LĂ€s ocksĂ„: ”Sigge och stallkompisarna. Höstbus i stallet”. Det finns mĂ„nga fler böcker om Sigge, bĂ„de kapitelböcker, lĂ€ttlĂ€sta böcker, faktaböcker, aktivitetsböcker och en kompisbok.

LIN HALLBERG Àr en av vÄra mest populÀra och kritikerrosade barnboksförfattare. Ingen kan som hon skriva om vÀnskap, djur och livet med hÀstar. Hennes böcker om den charmiga lilla shetlandsponnyn Sigge Àlskas av bÄde barn och vuxna.

MARGARETA NORDQVIST har ett stort intresse för djur och natur. Det mĂ€rks inte minst i hennes finstĂ€mda och ömsinta djurportrĂ€tt. Hon har illustrerat flera bĂ€stsĂ€ljande djurböcker och Ă€ven gett ut en helt egen serie lĂ€ttlĂ€sta böcker – ”Djurkompisar”.