(3)

Yoga eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed

audiobook & e-book


Efter et akut tilfÊlde af kÊrestesorg melder Maya sig til et yogahold for at genfinde 'meningen med livet' og undslippe ensomheden i sin triste lejlighed. PÄ yogaholdet lÊrer Maya Gopal at kende, men efter en hovedkulds forelskelse viser det sig, at han ikke er den redning, som hun havde hÄbet. Det hjerte, der knap havde nÄet at hele, er blevet knust igen. Maya beslutter sig dog for endnu engang at sÞge hjÊlp i yogaens verden denne gang pÄ en biodynamisk yogalejr i Sverige. Skridt for skridt gÄr det op for Maya, at folk i yogamiljÞet ikke har mere styr pÄ livet eller sig selv end alle andre, og at reglerne i yoga og kÊrlighed ligner hinanden til forveksling.

"Yoga eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed" er en humoristisk roman om det komplicerede parforhold og en sĂžgen efter meningen med tilvĂŠrelsen.

Ann-Charlotte Monrad Hansen er en dansk forfatter og yogainstruktĂžr. Hun er uddannet cand.mag. i litteratur og debuterede i 2002 som romanforfatter med romanen "Yoga eller kunsten at vedligeholde sin mentale sundhed".


Narrator: Elsebeth Rosenlund
Duration: