(0)

Zomerliefde

E-book


Tweede deel in de serie Terugkeer naar Half Moon Farm, een heerlijk verhaal om helemaal in te ontsnappen, van bestsellerauteur Holly Hepburn.

Als de moeder van Daisy ziek wordt verhuist zij samen met haar tweeling terug naar de oude boerderij van de familie. Maar het nieuwe leven op het platteland van Kent is minder idyllisch dan gedacht. Daisy’s relatie met haar moeder is gecompliceerd, en de vervallen boerderij is niet het enige waaraan gewerkt moet worden. Daisy en haar twee zoons moeten wennen aan een familie die ze niet goed kennen, een lekkend dak en de afwezigheid van wifi.

Gelukkig is er voor Daisy ook afleiding, bijvoorbeeld in de vorm van de knappe boer Drew, of de arrogante erfgenaam van het nabijgelegen landgoed, Kit, die ze maar tegen het lijf blijft lopen. Daisy moet de balans vinden om haar nieuwe leven, het moederschap en de gigantische klus om de boerderij te moderniseren te kunnen combineren. Maar er schuilen geheimen in het verleden van haar familie, die voor nog meer onrust zullen gaan zorgen…

‘Prachtige settings en personages om van te houden.’ – Heidi Swain