Kate Marshall

Series ‱ 11 books

Sanningen döljer sig i mörkret

Privatdetektiven Kate Marshall förs i ilfart till sjukhus efter att ha dragits ut till havs av en kraftig ström och denna nÀra döden-upplevelse pÄverkar henne starkt. Medan hon ÄterhÀmtar sig lÀr hon kÀnna Jean, en Àldre kvinna pÄ samma avdelning. Jean berÀttar den fruktansvÀrda historien om hur hennes treÄriga barnbarn Charlie försvann elva Är tidigare under en tÀltsemester pÄ Dartmoor.

NÀr det Àr dags för Kate att Äka hem har hon lovat att ta sig an fallet, men dÄ hon tillsammans med sin lojale assistent Tristan börjar undersöka vad som hÀnde den ödesdigra natten upptÀcker de att Jean har ett mörkt förflutet som kan ha gjort att Charlie utsatts för fara.

Blev Charlie bortförd? Eller föll han i den virvlande DjÀvulsfloden i nÀrheten av tÀltplatsen?

NÀr Kate och Tristan fÄr veta att en socialarbetare som slog larm om Jean och hennes dotter hittades mördad strax efter Charlies försvinnande börjar de ifrÄgasÀtta allt som de trodde att de visste om familjen ...

---

En mÀsterlig berÀttare.

― LJ Ross

Ett framtidslöfte nÀr det gÀller brittisk kriminallitteratur.

― Irish Independent

Fascinerande lĂ€sning – boken Ă€r omöjlig att lĂ€gga ifrĂ„n sig.

―Rachel Abbott

Tveklöst en av de mest spÀnnande, dramatiska och rafflande thrillers som jag har lÀst.

― Bookaholic Confessions

Jag strÀcklÀste den hÀr boken ... alla ovÀntande vÀndningar och villospÄr hÄller lÀsaren pÄ strÀckbÀnken Ànda till sista sidan. Den Àr beroendeframkallande, medryckande och mycket mer.

― The Book Review CafĂ©