Star Stable Moorlandstallet

Series ‱ 2 books

Den Ärliga hÀstfestivalen ska Àntligen hÄllas pÄ Moorlandstallet, och Ivy ser lÀngtansfullt pÄ de Àldre tjejerna i ridklubben Bobcats som ska vara med i tÀvlingarna. TÀnk om hon ocksÄ kunde fÄ vara med och tÀvla pÄ ÀlsklingshÀsten Hero? Plötsligt fÄr hon en idé - kan inte hon och hennes vÀnner starta en egen ridklubb som de kan stÀlla upp i tÀvlingarna med? Men nÀr en av Bobcats tÀvlingshÀstar försvinner blir Ivy anklagad för att vara inblandad i stölden! Och om en hÀsttjuv rör sig kring stallet kommer inte tÀvlingarna att kunna bli av. Plötsligt mÄste Ivy och hennes vÀnner göra allt de kan för att hitta hÀsttjuven innan det Àr för sent!

Star Stable Moorlandstallet Ă€r en serie om hĂ€star, vĂ€nskap och Ă€ventyr som utspelar sig pĂ„ den magiska hĂ€stön Jorvik – kĂ€nd frĂ„n onlinespelet Star Stable, vĂ€rldens snabbast vĂ€xande datorspel om hĂ€star med 700 000 aktiva spelare per mĂ„nad.

Missa inte heller serien Star Stable Ödesryttarna som finns utgiven pĂ„ tio sprĂ„k och har belönats med det amerikanska barnbokspriset Kids Book Choice Award i kategorin Best Fantasy World Builder.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Star Stable Moorlandstallet