(0)

Alles wat ik aan je liefhad : Wij zijn een oxymoron

Livre audio


Alles wat ik aan je liefhad is het derde deel in de romantische serie Oxymoron van auteur Tamara Postma.

Zij en ik. Wij zijn een oxymoron. Twee begrippen die op het eerste gezicht niet samen lijken te gaan, maar elkaar versterken als ze gecombineerd worden. Twee mensen die niet meer van elkaar kunnen verschillen. We zijn zo anders dat we op geen enkele manier bij elkaar passen. Maar als we samen zijn… écht samen, dan versterken we elkaar en vallen de verschillen weg.

Hoe vaak moet je alles kwijtraken, voor je écht gelukkig kunt worden? Jamie dacht de juiste keuze te maken toen hij voor de liefde ging, maar als hij terugkeert naar Nederland raakt hij alles kwijt. Hij stort zichzelf in de afgrond, sluit iedereen buiten en doet niets anders dan zwelgen in zelfmedelijden. Wanneer zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt, krijgt hij ineens hulp uit onverwachte hoek.

Als Hazel terugkomt uit Parijs, wordt ze meteen van haar roze wolk af gegooid. Ze krijgt schokkende informatie over haar verleden en krijgt geen kans om dat te verwerken, omdat de volgende nachtmerrie zich al aandient. Ze stort zich volledig op het helpen van anderen en lijkt te vergeten wie ze ooit was en wat haar zo gelukkig maakte.

Weet Hazel uit haar diepe dal te kruipen? Zal Jamie ooit leren wat belangrijk is in het leven? En vinden Jamie en Hazel elkaar weer terug, of zijn hun verschillen te groot?