(0)

Borde inte ha sagt

Livre numérique


Det är snart sommarlov för bästa kompisarna Barbro, Ayla och Mimmi. Alla tre längtar efter lovet, men det kommer vara så trist att inte kunna ses. Det betyder också att det blir en paus för deras serietidning: BAM. Barbro förstår inte hur hon ska klara det. Tur att hon har fotbollen att fokusera på.

Några dagar före skolavslutningen råkar Barbro, Ayla och Mimmi höra ett privat telefonsamtal. Det är Mia, Knuts mamma, som säger att hon och Knuts pappa bestämt sig för att separera. Ayla är säker på att Knut inte vet om det, de är ju ihop och han borde ha sagt något till henne i så fall. Hon får Barbro och Mimmi att lova att inte berätta om det för någon.

Men under en fotbollscup händer det som inte får hända. Hemligheten slinker ur Barbro när hon försöker trösta kompisen Leia, vars föräldrar också ska skilja sig. Fast vem kommer få veta? tänker hon. Leia känner ju inte Knut …

Borde inte ha sagt är den tredje boken om kompisarna Barbro, Ayla och Mimmi. Det är en berättelse om vänskap, missförstånd och att försöka rätta till det som gått snett.