(0)

De fallna flickorna

Livres numériques et audio


En varm sommardag utbryter kaos i den sömniga staden Mount Chester när sjuttonåriga Jenna försvinner och några timmar senare hittas brutalt mördad i de isolerade bergen kring Wildfire Ridge.

I jakten på sanningen får kriminalkommissarie Kay Sharp veta att Jenna förändrades dramatiskt under de senaste månaderna och inte längre var den populära tjejen som alltid hade ett leende på läpparna. Kay är säker på att det som hänt Jenna måste vara nyckeln till hennes död.

Sedan gör Kay en upptäckt som får hennes blod att isas. Jenna var i kontakt med en person med koppling till Kays eget förflutna – och den hemlighet som hon har ägnat de senaste sexton åren åt att begrava.

Om sanningen kommer ut kan det förgöra henne.

Medan klockan tickar och varje minut är avgörande ställs Kay inför det svåraste fallet i sin karriär. Kan hon riskera allt för att konfrontera det förflutna som hon har flytt från och rädda ännu en oskyldig flicka innan det är för sent?

---

"Woah! Ännu en otrolig Kay Sharp-berättelse ... Som vanligt är tempot obevekligt ... Och berättelsen var ganska jädra fantastisk. Ännu en lysande del i serien ... Fantastisk ... Massor av vändningar. Det var så fängslande att jag satt som fastlimmad vid min Kindle. Började med en rivstart och höll mig fast ända till slutet ... Gav mig gåshud. Det är verkligen en nagelbitare. Det här var en enastående berättelse och jag hade hjärtat i halsgropen." – @rubie_reads

"Jag satt bokstavligen uppe hela natten och läste den här. Jag var fast!" – Tropicalgirlreadsbooks

"Kommer att hålla dig på helspänn och få dig att läsa hela natten." – @shortbookthyme

"Fantastiskt ... Helt omöjlig att lägga ifrån sig." – Rosemarys Romance Books

"Du kan lika gärna glömma att sova när du börjar med den här för du kommer inte att vilja sluta läsa! Författaren är en mästare på att dra in dig i sina berättelser till den grad att du faktiskt lever i boken tillsammans med romanfigurerna. Vändningarna i berättelsen upphör aldrig." – Goodreads recensent

"Jag slukade den här på en dag!" – NetGalley-recensent

"Wow! ... Jag älskar den här serien och de här romanfigurerna!" – Goodreads-recensent