(4)

Geluksblind

Livre numérique


Geluksblind van Marian Mudder is een hedendaagse roman over de zoektocht naar liefde, zelfacceptatie en geluk.

In Geluksblind van Marian Mudder lees je over Isabel Hubar-Harteveld, wiens leven bol staat van tegenstellingen. Ze is getrouwd met een man waar ze niet van houdt. Ze speelt luchtgitaar, iets wat alleen aan jongens is voorbehouden, slikt stiekem de pil om niet zwanger te worden en zou diep in haar hart grootse en meeslepende liefde willen voelen. Als Isabel erachter komt dat haar man vreemdgaat, heeft ze eindelijk een goede reden om hem te verlaten.

En daar zit ze dan, in haar nieuwe huis in Amsterdam Oud-Zuid, met haar nieuwe leven. Maar wat is dat voor leven, zonder relatie? Ze neemt haar toevlucht tot The Secret en andere hedendaagse wondermiddelen, en warempel het werkt! In de wasserette op de hoek komt ze de liefde van haar leven tegen en ze storten zich in een onstuimig liefdesavontuur. Het is geen gemakkelijke opgave voor Isabel, want met het geluk komt ook de angst boven datzelfde geluk te verliezen. Dus saboteert ze zelf de relatie.

In haar pogingen haar geliefde terug te winnen, komt ze tot het inzicht dat niemand haar gelukkig kan maken, behalve zijzelf.