(0)

Het cosmeticacomplot

Livre audio


'Het cosmeticacomplot' onthult alles wat de beauty-industrie liever geheim houdt. Laat dit boek je gids zijn naar een gezonde, stralende huid!

Of je nu nieuw bent in huidverzorging of een doorgewinterde beautyliefhebber, 'Het cosmeticacomplot' zal je kijk op cosmetica veranderen en je beter geïnformeerde beslissingen laten nemen. Huidexpert Dr. Barbara Geusens neemt je mee op een onthullende reis door de wereld van schoonheid en huidverzorging. Met scherpe inzichten en diepgaand onderzoek doorbreekt ze mythes en onthult ze de waarheid achter de beauty-industrie. Dit boek is geen gewone schoonheidsgids; het stimuleert kritisch denken over wat je op je huid aanbrengt. Dr. Geusens biedt helderheid in de overvloed aan skincare-producten en helpt je de juiste keuzes te maken.

'Het cosmeticacomplot [is] een eyeopener om te lezen. Door de kritische blik op meerdere onderwerpen ga je meer nadenken over bepaalde keuzes en juist dat kan een verschil op de lange termijn maken. Goed dus om lekker mee op de bank te ploffen!' - Jolanda Janssen, zazazoo.nl

'Dr. Barbara Geusens vertelt vrouwen wat de beauty-industrie verzwijgt en wat ze wel of niet op hun gezicht moeten smeren.' - Marij Wyers, hbvl.be

Dr. Barbara Geusens (1981) is biotechnoloog en promoveerde in de dermatologie. Ze is de oprichter van Nomige, een merk voor gepersonaliseerde huidverzorging op basis van DNA.