(0)

Lasiprinssi

Livres numériques et audio


Aution saaren hylätyissä kaivoksissa piileskelee hirviömäinen murhaaja

Kaksi urbaania löytöretkeilijää tutkii hylättyjä rakennuksia asumattomalla saarella. Heidän otsalamppujensa valot leikkaavat läpi pimeyden, kun yhtäkkiä kuuluu pahaenteistä kumua, ja punaiset silmät syttyvät heidän edessään. Jokin saarella on herännyt.

Arkkitehtuurin professori ja urbaanin löytöretkeilyn asiantuntija Martin Hill saa kutsun kirjoittamaan elämäkertaa eksentrisestä liikemiehestä, joka väittää nähneensä omistamallaan saarella salaperäisiä valoja ja pelottavan olennon. Mysteeri on houkutteleva, ja Hill suostuu tarjoukseen.

Samaan aikaan rikoskomisario Leo Askerin isä ottaa häneen yhteyttä vuosien hiljaiselon jälkeen. Isän maatilalta on löydetty ruumis; poliisi jahtaa häntä, ja hän kaipaa epätoivoisesti Leon apua. Voisiko maatilalta löytynyt ruumis olla kytköksissä “Ufo-Gunnarin” saaren mysteereihin?

Asker ja Hill yrittävät löytää vastauksia, samalla kun Lasiprinssi nousee pimeyden syvyyksistä, joista kukaan ei koskaan ole palannut. Kukaan muu kuin hän.

Ylistetyn Kadonneet sielut -sarjan toinen osa pitää otteessaan ensimmäiseltä sivulta aina yllättävään loppuratkaisuun saakka.

“De la Mottella on erittäin dynaaminen lause ja erinomainen rakenteen taju. Erittäin hyvä valinta kesädekkariksi.” – Sofi Oksanen Keräilijästä