(11)

Loma Lapissa

Livre numérique


Rakkauden kipinöitä Lapin tunnelmallisissa maisemissa.

Pia-Maria on muuttanut Lappiin terveyskeskuslääkärin sijaisuuden takia. Pia-Marian kihlaus on juuri purkautunut, ja hän elää välivaihetta tietämättä, millaisen suunnan tulee ottamaan. Pian Pia-Maria kohtaa kuitenkin uudella työpaikallaan miehen menneisyydestä. Rikoskonstaapeli Sakari Tuohinen on ollut paikalla, kun Pia-Maria on yrittänyt hypätä Ruotsin-laivan kaiteen yli. Ja Sakarikin on vasta hiljattain eronnut... Sankarimainen poliisi ei ole kuitenkaan ainoa mies, joka on iskenyt silmänsä kauniiseen lääkäriin.

Lempi leiskuu Lapissa! Terveyskeskuslääkäri Pia-Maria kohtaa Sakarin, mutta onko vastikään eronneista pariksi? Samalla lähipiirin ihmissuhteet kiertyvät eri tavoin solmuun kaksikon ympärillä. Jännittävä, luminen ihmissuhdedraama romantiikanjanoisille!

Heli Maruk -nimimerkin takaa löytyy kirjailija Marja-Leena Tiainen. Tiainen on Kuopiossa asuva lasten- ja nuortenkirjailija, joka on palkittu mm. Topelius- ja Savonia-kirjallisuuspalkinnoilla. Uransa alkuaikoina Tiainen kirjoitti myös ihastuttavia romanttisia lukemistoja.