(0)

Mandeidealer og sårbarhed - med Mikkel Braginsky

Livre audio


Mikkel Braginsky er på besøg for at tale om mænd og følelser. Han har en baggrund i reklamebranchen, men arbejder i dag som coach, podcastvært og forfatter. For et par år siden blev Mikkel skilt, og i den forbindelse indså han, at han på mange måder ikke var i kontakt med sig selv og sit følelsesliv. Det valgte han at udforske, hvilket blev en slags genfødsel for ham. Nu ønsker han at hjælpe andre mænd med at få bedre kontakt til deres følelser for at opnå en mere bevidst og balanceret levevej. Mikkel fortæller i afsnittet, hvordan han ser forskellen på mænd og kvinder, og han taler om at gøre op med den kultur man er født ind i. Vi reflekterer sammen over at være spirituel og at tage ansvar, og Mikkel fortæller om at være cølibat i en periode og at græde overfor sine venner.

Du kan se mere til Mikkel på hjemmesiden: https://mikkelbraginsky.dk/

Sæson 3, 2021.

Det spirituelle hjørne

Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalærer og astrolog. Annasophia står bag de to podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)