(0)

Melkein mahdoton tehtävä - Kyborgin halaus

Livres numériques et audio


Jännitys huipentuu mysteerisarjan päätösosassa

Elias kohtaa vielä kerran päävihollisensa von Maxxin, jolla on hänelle varattuna yllätys – mutta kuka lopulta yllättyy eniten? Melkein mahdoton tehtävä on mysteerisarja, joka nappaa lukijan hyytävään halaukseensa eikä päästä irti ennen kuin ollaan perillä.

Eliaksen elämä on muuttunut epäilyttävän hiljaiseksi: Elias uskoo jotain olevan tekeillä ja alkaa nähdä varjostajia joka puolella. Kun sama pakettiauto seuraa Eliasta turhan usein, hän päättää ottaa kohtalon omiin käsiinsä – järkyttävin seurauksin.

Timo Parvelan piinaavan jännittävän ja roalddahlmaisen huumorin ryydittämän kirjasarjan mysteerit ratkeavat sarjan viimeisessä osassa. Romaanien tunnelmalliset kuvitukset on tehnyt Mari Luoma.

Timo Parvela on yksi Suomen palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Parvelan kirjoja on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta. Viime vuonna Parvela valittiin yhdeksi kuudesta ehdokkaasta kansainvälisen ja arvostetun Hans Christian Andersen -palkinnon saajaksi.

Mari Luoma on monipuolinen tekijä, joka kuvittaa ja kirjoittaa lastenkirjoja ja sarjakuvia, ja on tehnyt myös peligrafiikkaa. Luoman omaa tuotantoa ovat mm. Romeo ja Hirviöt -sarjakuvat sekä Mysteerimestarit Olivia & Icarus -lastenromaanisarja.