Rock'n'rolldetektiverna

SĂ©rie ‱ 1 livres

"Hansson och Nilsson Àr ett unikum i svensk litteratur och en bladvÀndarkung av bladvÀndarböcker. 5 av 5 utan tvekan."

- David Danielsson, författare

I en mörk och orÀttvis vÀrld finns det brott sÄ grymma att de inte kan stÄ ostraffade. Ibland vÀger rÀttvisa tyngre Àn döda mÀn.

Pojkbandet Rosa HjÀrtan ska pÄ sommarturné genom Sverige med nya stjÀrnskottet Jennifer Segel som förband. NÀr en iskall mördare börjar jaga de fem charmiga popstjÀrnorna, förvandlas deras framgÄngssaga till en dödlig katt-och-rÄtta-lek.

Hansson och Nilsson, Sveriges coolaste rock n rolldetektiver, anlitas för att hitta och stoppa mördaren och inom kort stÄr de inför ett fall de inte vill lösa. Snabbt dras de in i en spiral av hÀmnd och mörker, dÀr lag och ordning förlorar betydelse. I en kamp mellan rÀtt och fel, dÀr grÀnsen mellan hjÀlte och skurk suddas ut, stÀlls de inför frÄgan: Finns det fall som inte ska lösas?

Den fristÄende tredje delen tar med dig pÄ en hisnande resa genom en vÀrld dÀr rÀttvisa Àr relativ och sanningen Àr en dyster skugga. "Hansson & Nilsson löser inte fallet" Àr en bok du inte kommer kunna lÀgga ifrÄn dig.

"Boken Àr en riktig bladvÀndare som inte gÄr att lÀgga ifrÄn sig."

- @enkansla, Instagram

"Dialogerna Àr kvicka, rakt pÄ och klockrena. Kanonbra bok! Betyg: 4 av 5."

- Linda Andersson, författare

"HÀr visar Christoffer Sorner att han inte (bara) Àr en lustigkurre som kan driva med 80-talsfilm och skriva sÄ man vrider sig av skratt. Utan hÀr visar han att han Àr en författare som kan skriva s.k. seriöst ocksÄ. Riktigt bra dessutom! Betyg 4 av 5."

- @annelie_boktankar, Instagramï»ż

1 de 1 titres

Vous avez affiché tous les livres de la série : Rock'n'rolldetektiverna