(215)

Allu ja kummituskartano

audiobook & e-book


Allun jutuille nauravat kummituksetkin!

Humoristisen lastenromaanisarjan neljĂ€nnessĂ€ osassa vietetÀÀn halloweenia. Allu ja kaverit laittavat ranttaliksi ÄksylĂ€n kummituskartanossa.

Allun kotikylĂ€ tuntuu halloweenina olevan tĂ€ynnĂ€ kummituksia ja hirviöitĂ€. KylĂ€n kartanosta kerrotaan kummitusjuttuja ja Kuoppajoessakin asuu huhujen mukaan hirveĂ€ otus. Kaikkien kauhuksi opettaja on pÀÀttĂ€nyt viedĂ€ heidĂ€t luokkaretkelle kylĂ€n kĂ€rttyisimmĂ€n miehen, Ludwig von ÄksylĂ€n, kartanoon. Kummitus puhuu heille heti ensimmĂ€isenĂ€ iltana ja kartanon parvekkeelta on suora nĂ€kymĂ€ joelle. Allu pÀÀttÀÀ paljastaa kummitusten salat kertarysĂ€yksellĂ€!

Sanavalmis Allu-tyttö on lukijoille tuttu kirjoista Allu ja Outo Uolevi, Allu ja salaperĂ€inen opettaja ja Allu ja salainen ihailija, jolle myönnettiin Runeberg Junior –kunniamaininta vuonna 2018.

Jukka-Pekka Palviainen on julkaissut useita romaaneja lapsille ja aikuisille. HÀn on saanut Laivakello-palkinnon (2018) nuortenromaaneistaan ja Topelius-palkinnon nuortenromaanista Joku vieraileva tÀhti (2011).


Narrator: Maija Lang
Duration: