(2)

Alting har sin pris

audiobook & e-book


Diana Benneweis fortÊller i sin selvbiografi "Alting har sin pris" om sit usÊdvanlige og begivenhedsrige liv som cirkusprinsesse og cirkusdirektÞr for Cirkus Benneweis. Men "Alting har sin pris" er ogsÄ fortÊllingen om den psykiske sygdom, der har spillet en stor rolle i hendes liv, og som har gjort hende rig pÄ erfaringer med, hvordan man kan se modgang i Þjnene med Äbenhed og hÄb.

Diana Benneweis (f. 1947) var i en lang periode direktþr i Cirkus Benneweis, som har véret i hendes families eje siden dets begyndelse i 1887. Diana Benneweis har endvidere skrevet selvbiografier om sit farverige og til tider hektiske liv som cirkusdirektþr og –prinsesse og sine erfaringer med en alvorlig psykisk lidelse.

"Bogens titel, "Alting har sin pris", er betegnende for den bevidsthed, der bérer den. Man er i flot, modent og varmt selskab med Diana Benneweis, en kvinde der fþrst og fremmest synes styret af stolthed og ansvar." – Politiken

""Alting har sin pris" er vores cirkusdronning, Diana Benneweis‘, beretning om sit farverige liv. Et patchwork-tĂŠppe af gode oplevelser, mĂŠrkelige oplevelse, og oplevelser der gav sĂ„r i sjĂŠlen.

"Alting har sin pris" har vÊret en trÞst for mange og en hjÊlp til at fÄ fat i livet igen, bÄde for de pÄrÞrende og for de mennesker, som pÄ et tidspunkt i deres liv lider af en behandlingskrÊvende psykisk sygdom.

"Alting har sin pris" handler om et svÊrt kvindeliv, men ogsÄ om en overlever, der ved, at vi ikke kan Êndre pÄ de oplevelser, vi har haft. Men vi kan vÊre med til at forme det, der skal ske i dag og i morgen.

Nogle lĂŠrer af lidelse, men kun hvis de ikke opmuntrer eller graver sig ned i det negative. Man kan vende sig mod lyset og prĂžve at befri sig selv ved at hjĂŠlpe andre ved Ă„benhed. Det gĂžr Diana i denne bog.

"Alting har sin pris" er en bevégende beretning om det vérste og bedste i livet." – Jana Aamund


Narrator: Puk Schaufuss
Duration: