(45)

Amorin kiehkurat

audiobook & e-book


Salong dAmour sijaitsee Visbyn keskustassa Gotlannissa. Miten voin auttaa? kampaaja Angelika kysyy tuoliinsa istahtavalta asiakkaaltaan ja tarkoittaa: miten voin auttaa sinua elÀmÀssÀsi? HÀn koettaa saada ihmiset nÀkemÀÀn ympÀrillÀÀn rakkautta, ja moni löytÀÀkin hÀnen avullaan uuden hiustyylin lisÀksi uuden suunnan. Kampaamossa on kaksi tuolia, eikÀ koskaan ole sattumaa se, kuka viereen istuu siitÀ Angelika ja hÀnen nuori kuriton apulaisensa Ricky pitÀvÀt huolen!

MiehensÀ menettÀneen Angelikan omassa elÀmÀssÀ alkaa tapahtua, kun hÀn tapaa naamiaisissa salaperÀisen mestarivarkaaksi pukeutuneen miehen ja rakastuu. Pian joku kaappaa Angelikan talon ja tapahtuu muutakin outoa. Onko Angelika rakastunut vÀÀrÀÀn mieheen? EntÀ kuka on merenkÀvijÀ Sinbad, jonka kanssa Angelika viestittelee internetissÀ?

Pirskahteleva huumori ja tarttuminen hetkeen tempaavat lukijan Angelikan seikkailuihin mukaan. MikÀÀn inhimilliseen elÀmÀÀn kuuluva ei ole hÀnelle vierasta: murtautuminen asuntoon, samppanjan tarjoaminen kuolemansairaalle, teesihtikeskustelut tai yöllinen pyörÀajelu uuden kullan kanssa. Lopussa on bonuksena ruokareseptejÀ!

Amorin kiehkurat on dekkaristina tunnetun Anna Janssonin ensimmÀinen naistenviihderomaani ja ylistys elÀmÀn ainutlaatuisuudelle.


Narrator: Anna-Riikka Rajanen
Duration: