(3)

Ängeln, banditen och geniet

audiobook


Vill inre vÀgledare alltid vÀl?

Du kan kanske i stunden inte förklara varför du fick en specifik tanke eller kÀnsla, mer Àn att den pÄ nÄgot oförklarligt sÀtt kÀnns rÀtt.

Ängeln, banditen och geniet Ă€r en tankebok. Den riktar sig till dig som funderar pĂ„ om det Ă€r möjlighet att lĂ€sa av de energier som mĂ€nniskor tycks utstrĂ„la, och om vi genom trĂ€ning kan utveckla vĂ„r intuitiva förmĂ„ga. Den lyfter funderingar pĂ„ om det Ă€r möjligt att förnimma tidigare liv och andlig nĂ€rvaro. Boken handlar Ă€ven om inre vĂ€gledning för de situationer vi hamnar i lĂ€ngs livets resa. Men framförallt hur du genom att lyssna inĂ„t, ökar förstĂ„elsen för dina egna önskemĂ„l och behov som du har pĂ„ din personliga resa.

Författaren, Stefan Karlsson, har utvecklat ett sÀtt att sortera och tolka de tankar och kÀnslor som kommer till dig. Ett sÀtt Àr att ge dina kÀnslor och förnimmelser en egen identitet. Författaren har benÀmnt innerligheten och omtankens röst till den inre Àngeln, intellektet och intelligensens till geniet, och egot och drivkraftens röst till banditen. Genom att bÀttre kunna tolka dina reaktioner och vad du kÀnner, ökar dina möjligheter att nÄ balans och inre frid.

Det Àr bra att ge tid för att tÀnka och reflektera, men kanske Ànnu viktigare att vara modig och vÄga lita pÄ det vi kÀnner inom oss.


Narrator: Stefan Karlsson

Duration: