(1)

Angus McFinneys fatale forstyrrelse

E-book


Dette er historien om en mand, der en dag startede et hÊndelsesforlÞb, som flere mÄneder senere kulminerede i en slags seriemord med omvendt fortegn. Til hans forsvar skal det siges, at han intet usÊdvanligt foretog sig. Hvad der skete den dag var blot, at forskellige ting pÄ samme tid kom i bevÊgelse.

Fotografen Angus McFinney lever et sorglĂžst og enkelt liv i KĂžbenhavn. PĂ„ grund af sin store tiltrĂŠkningskraft pĂ„ det modsatte kĂžn har han som regel flere affĂŠrer kĂžrende pĂ„ samme tid. For tiden drejer det sig om den kĂžlige advokat Merete Berthelsen, den livsglade forretningskvinde Nanna Willumsen, den forelskede Laila Alfredsson – plus det lĂžse.

ANGUS McFINNEYS FATALE FORSTYRRELSER er den skĂŠbnesvangre og tragikomiske historie om en mand, der kommer til at forstyrre en rĂŠkke forholdsvis almindelige kvinders alt for almindelige tilvĂŠrelser med fatale konsekvenser til fĂžlge.

"Keld Conradsen skriver med sikkert hÄndelag for bÄde sprog og plot, og han er bÄde tankevÊkkende, satirisk-sarkastisk og (heldigvis) solidarisk i portrÊtterne af de seksuelt frustrerede kvinder, der har brug for noget andet og mere end Êgteskabets tryghed."

Klaus Rothstein, Weekendavisen

"Denne her fortÊlling ender et sted, jeg aldrig havde gÊttet. Sjovt og mÊrkeligt. Men sÄ absolut mÊrkeligt pÄ den gode mÄde ... Keld Conradsen skriver rigtig godt, og jeg slugte den her historie pÄ fÄ dage, fordi jeg ikke havde lyst til at stoppe med at lÊse."

Bogblogger.dk

"Keld Conradsens skildring af Angus og de kvinder der omgiver ham er svÊrt underholdende og prÊgtig lÊsning, og han fÄr denne virile antihelt til at fremstÄ Þmt og trovÊrdigt."

Flensborg Avis