(1)

Asfalt og blomster

audiobook & e-book


En vinterdag i 1972 findes den unge enlige mor Alice Hansen myrdet i en baggürd i Minefeltet i København. Den omsvÌrmede Alice efterlader sig en lille søn, Jack. Morderen findes aldrig.

Jack vokser op hos sine bedsteforÌldre. Alt er mørke og tavshed. Han er optaget af at finde sin far, men bliver langsomt opslugt af 80'ernes blü melankoli med hvad det indebÌrer af stoffer og punkattitude. Han ender pü Nørrebro som fordrukken forsanger i et støjrockband, inden han igen bryder op, og fordufter ud i det blü.

København 2015: Journalisten Mikael Busk kontaktes af kunsthistorikeren Dan Reimer som leder efter Jack Hansen. Som Busk graver i sagen om den forsvundne Jack, dukker der nye spor op i det uopklarede drab pü Alice Hansen.

Asfalt og blomster er en bred fortælling om Danmark fra de nøjsomme 1960’ere til vor tids usikre individualisme. En rørende kærligheds- og familiehistorie.

Benn Q. Holm er (f. 1962) debuterede som forfatter i 1994 og har siden udgivet en lang rĂŚkke romaner, bl.a. Hafnia Punk og Album, der blev filmatisteret som tv-serie.

Benn Q. Holm (født 1962) debuterede som forfatter i 1994 og har siden udgivet en lang rÌkke romaner, bl.a. Hafnia Punk og Album, der er filmatiseret som tv-serie.