(0)

Avbilder eller Joanna Mays kloning

E-book


En gÄng i tiden var Joanna May gift. Nu har hon varit separerad i tio Är. En otrohetsaffÀr, som fÄtt ett ytterst obehagligt slut, blev spiken i kistan för hennes Àktenskap till den rika och kÀnslokalla VD:n Carl May. Alltsedan dess har han gjort sitt bÀsta för att göra livet surt för sin ex-fru. Och nÀr Joanna en dag fÄr nog av Carls trakasserier, och bestÀmmer sig för att konfrontera honom, fÄr hon sitt livs chock...

Som personer kunde inte Alice, Gina, Jane och Julie vara mer olika. De lever vitt skilda liv. En Ă€r fotomodell, en annan blir misshandlad av sin make. En tredje gör mediakarriĂ€r och en fjĂ€rde lever ensam i ett olyckligt Ă€ktenskap. Men det finns en sak de fyra kvinnorna har gemensamt: de har alla exakt samma DNA. ÄndĂ„ Ă€r de inte syskon - och de har aldrig nĂ„gonsin hört talas om varandra. SĂ„ hur Ă€r det möjligt? Svaret finns i en Ă€ldre kvinnas förflutna - en kvinna som ocksĂ„ delar deras DNA. En kvinna som heter Joanna May.

Fay Weldon, född 1931, Àr en prisbelönt engelsk författare och dramatiker frÄn Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den Àrofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon Àr kanske mest kÀnd för sin populÀra roman "En hondjÀvuls liv och lustar" frÄn 1983.