(74)

Bara en guvernant

audiobook & e-book


Lara hörde inte hemma bland tjÀnarna, men inte heller hos herrskapet. Och som guvernant var hon ett lovligt byte för husets manliga gÀster. Men Lara var inte försvarslös. Lord Magor hade visserligen tagit nyckeln till hennes rum sÄ att hon inte kunde lÄsa om sig - men hon vÀntade innanför dörren med den laddade pistolen. Ingen kunde hjÀlpa henne - minst av allt den cyniske och uttrÄkade markisen av Keyston, som ÀndÄ fick hennes hjÀrta att slÄ fortare ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.