(0)

Boneyard 3: Call of Duty, Boney

E-book


En direkt fortsÀttning pÄ Boneyard 2:

Familjen Wollberger har flyttat tillbaka 1983 till USA och New York, dÀr de flyttade in i ett av New Yorks vÀrsta ghetton och Cecilias liv blev ett regelrÀtt helvete med slagsmÄl mot gÀngmedlemmar, med en vrede och oro för att inte överleva sin 17-Ärsdagilivet. MÀngder med mordförsök, vÄldtÀktsförsök och andra hot gjorde henne till ett vilddjur nÀra nog, och hon sökte till US Marines dit hon fick kallelse för ett samtal.

Lucas alkoholmissbruk hade gjort hennes tillvaro allt annat Àn bra och modern PÀivi hade tagit ut skilsmÀssa och flyttat tillbaka till Sverige och Göteborg dÀr Cecilia föddes 1968.

Cecilia hade efter det att US Marines uppfattat hennes hotade situation kort och gott omhÀndertagit Cecilia i Mars 1984, pÄ hennes egen begÀran nÀra nog och förflyttats frÄn New York till en adress utanför stan för att ge henne ro att landa innan hon gick in i Basic Training den 26 mars 1984, en rekrytperiod hon skötte klanderfritt mer Àn att hon drev med DI Bill Beck för att ge honom lite mer motstÄnd. Cecilia var nu upphÀmtad av överste McCormack för att transporteras till DCTCN (Diversion Combat Training Camp Nova) dÀr hon skall pÄbörja sin 18 mÄnader lÄnga specialistutbildning......

En helt ny upplaga under en helt ny titel.

FORTSÄTTER I BONEYARD 3,5: OPERATION INSURGENT

FORBIDDEN TO DISTRIBUTE WITHIN RUSSIAN FEDERATION TERRITORIES AS LONG PUTIN IS IN THE LEADERSHIP OF RUSSIA