(90)

Bro bro brille

audiobook & e-book


Liget af en midaldrende mand bliver fundet i et forladt hus i Southamptons bordelkvarter – frygteligt lemlĂŠstet og med hjertet fjernet. FĂ„ timer senere bliver hjertet leveret med bud til hans kone og bĂžrn. Kort efter bliver endnu en mand fundet drĂŠbt og opskĂ„ret – ogsĂ„ hans hjerte mangler.

Der viser sig et mÞnster, og medierne kalder det for en omvendt Jack the Ripper: hÊvn imod mÊnd, der gÄr til prostituerede.

Helen kan mĂŠrke raseriet bag mordene. Men hun kan umuligt forudsige, hvor lunefuld morderen er – eller hvad der venter hende, nĂ„r jagten er omme ...

Matthew Arlidge er den nye Jo NesbĂž.

Richard & Judy Book Club

KommissĂŠr Helen Grace er en af de bedste nye krimihelte i Ă„revis.

Jeffery Deaver, bestsellerforfatter

Velkomponeret og fremragende, med hĂžjt tempo

The Sun

En krimithriller med hĂžjt tempo og snedigt plot. Klart bestsellermateriale!

Huffington Post

En makaber, medrivende thriller.

Sunday Mirror

Okker gokker introducerer Helen Grace, en af de bedste nye krimihelte, en mÄlbevidst, skrap og traumatiseret efterforsker, der skal lÞse en gruopvÊkkende gÄde om en morder, der bortfÞrer sine ofre parvis. Medrivende!

Lisa Gardner En féngslende debut 
 Kommissér Helen Grace er en heltinde med skyggesider, der alligevel vinder léseren for sig 
 Siderne flyver bare af sted.

USA Today

Arlidge vĂŠver en isnende uhyggelig gobelin. The Daily Mail

Matthew Arlidge er fÞdt og opvokset i London. Han har studeret engelsk litteratur pÄ universitetet i Cambridge og film- og tv-produktion i Bristol. Arlidge har arbejdet inden for tv de sidste femten Är med speciale i produktion af kvalitetsdramaer som Tavse vidner. Han var den bedst sÊlgende krimidebutant i Storbritannien i 2014 og er blevet udgivet i over 30 lande.