(318)

Bye Bye Blackbird

audiobook & e-book


Bye Bye Blackbird er andet bind i serien om Axel Steen.

VicepolitikommissĂŠr Axel Steen fĂ„r en opringning fra fortiden, da han en stegende hed sommerdag kontaktes af Kriminalteknisk Center. Der er fundet dna i en ny voldtĂŠgtssag, som matcher dna fra den sĂ„kaldte Solsortesag, et uopklaret sexdrab pĂ„ en nybagt student, som rystede KĂžbenhavn i 2004. Nu – fire Ă„r efter – fĂ„r Axel Steen en ny chance for at lĂžse den sag, der i sin tid kostede ham hans ĂŠgteskab og var ved at knuse ham. Og som lige siden har redet ham som en mare.

Det viser sig hurtigt, at der er flere sammenhÊngende sager, som slÞset politiarbejde, fejl og mistro til voldtÊgtsofre har forhindret sammenkÊdningen af. Men Axel Steen ser mÞnsteret. Jagten gÄr ind pÄ en sadistisk og kynisk serievoldtÊgtsforbryder og drabsmand, som huserer pÄ NÞrrebro, og Axel Steen, som er tvunget i knÊ af samvÊrskonflikt om sit barn og et eskalerende hashmisbrug, gÄr lÊngere end nogensinde fÞr i sit forsÞg pÄ at fÄ stillet gerningsmanden til ansvar.

Bye Bye Blackbird er en rÄ kÞbenhavnerkrimi om ofre og gerningsmÊnd, straf, selvtÊgt og de vÊrste forbrydelser: drab og voldtÊgt. Som sin anmelderroste forgÊnger Uro foregÄr den i et nutidigt KÞbenhavn og pÄ NÞrrebro.


Narrator: Peter Carstens
Duration: