(0)

Catherine : Walesin prinsessa

audiobook & e-book


Totuus otsikoiden takaa – paljastava elĂ€mĂ€kerta Britannian kuningashuoneesta.

Kate Middletonin elÀmÀntarina on kuin nykypÀivÀn prinsessasatu. Miten Walesin prinsessa Catherinesta tuli se nainen, joka hÀn tÀnÀÀn on?

Tavallisista oloista lĂ€htöisin oleva Ă€lykĂ€s ja kunnianhimoinen tyttö tapaa yliopistossa prinssin, joka aikanaan perii valtaistuimen. He rakastuvat, ja heidĂ€t vihitÀÀn vuonna 2011. Catherine ihastuttaa tarttuvalla hymyllÀÀn, tyylivarmuudellaan ja maanlĂ€heisyydellÀÀn. Catherinella on vankka työetiikka, hĂ€n on vaatimaton ja kykenee nauramaan itselleen. LisĂ€ksi hĂ€n ja William ovat ihmisinĂ€ lĂ€mpimiĂ€ ja helposti lĂ€hestyttĂ€viĂ€. Kaikki nĂ€mĂ€ ansiot ovat tehneet tĂ€stĂ€ dynaamisesta parista kuningassuvun suosituimmat jĂ€senet. Vastaan on kuitenkin tullut myös ikĂ€viĂ€ kommentteja ja paljastuksia – varsinkin Catherinen ja Williamin vĂ€leistĂ€ prinssi Harryyn ja Meghan Markleen, samoin kuin Catherinen sairastumisesta. Ison-Britannian monarkia kĂ€y tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ lĂ€pi muutosta, ja ilmassa vĂ€reilee odotus siitĂ€, ettĂ€ Walesin prinsessa Catherinesta tulee jonain pĂ€ivĂ€nĂ€ kuningatar.

Palkittu bestsellerkirjailija ja hovin kirjeenvaihtaja Robert Jobson tunnetaan tiiviistÀ suhteistaan Ison-Britannian kuningashuoneeseen. TÀmÀn teoksen tavoitteena Jobsonilla oli selvittÀÀ kuninkaallisten lÀhipiirin kanssa kÀytyjen virallisten ja epÀvirallisten keskustelujen pohjalta, mikÀ on tehnyt Catherinesta sen naisen, joka hÀn tÀnÀÀn on.