(0)

Computermysteriet

audiobook & e-book


Skolens computere forsvinder.

Der udloves en dusÞr pÄ 10.000 kroner. Bastian og Kamille gÄr i klasse sammen, de deler ogsÄ vÊrelse, men er ikke sÞskende. Med dusÞren kunne de fÄ rÄd til en skillevÊg og lidt privatliv.

De danner detektivbureauet Team A, men at vĂŠre detektiv er alt andet end ufarligt...

Bastian og Kamille blev hevet ud af bilen og vÊltet om pÄ jorden.

"Slip mig!" rÄbte Kamille. Bastian prÞvede ogsÄ at rÄbe, men fik munden fuld af jord.

De blev kneblet med gaffatape, et stykke for munden og et stykke rundt om hÄndleddene. SÄ blev de skubbet lÊngere ind i skoven.

Bastians mave krÞllede helt sammen, og han mÊrkede noget varmt lÞbe ned af sine lÄr. Han sÄ pÄ Kamille, hendes Þjne var spÊrret helt op af skrÊk. Ville de virkelig...

Daniel Zimakoff, fÞdt i 1956, bÞrne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsÄ forsÞgt sig som skuespiller et par Är. FÞrst som trediveÄrig begyndte han at skrive, og mÄlgruppen spÊnder vidt fra bÞrn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ÄrrÊkke undervist i at skrive.

Ida-Marie Rendtorf, fĂždt 1962, bĂžrne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "StrĂžmsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rĂŠkke bĂžger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i KĂžbenhavn.