(17)

Cykelrytteren

audiobook & e-book


Hvorfor skulle denne mand dĂž?

For at lÞse et mord mÄ man fÞrst kende offeret ...

Kriminalassistent George Cross er en mand med unikke og uovertrufne talenter. Han bruger en kombination af logik, beslutsomhed og ofte pedanteri til at skaffe det, som andre ikke har kunnet: svar. Svar til familier der for lÊngst har mistet hÄbet.

SÄ da et lig bliver fundet pÄ en lokal nedrivningsplads, er det op til Cross at stykke sandheden sammen ved hjÊlp af de brudstykker, han kan finde.

Cross har ikke mange beviser at arbejde med, men fra mandens svagt solbrune hud og de mystiske ar pĂ„ hans underarme begynder der at tegne sig et billede af offeret: en mandlig amatĂžrcyklist, afhĂŠngig af doping. Men hvad er Ă„rsagen til denne mands dĂžd? Hvordan endte han her? Og vigtigst af alt – hvem er han?

Cross stĂ„r over for store udfordringer, inklusive budgetnedskĂŠringer og upĂ„lidelige vidner, og mĂ„, for at gĂžre sig hĂ„b om at opklare mordsagen, fĂžrst og fremmest finde ud af, hvem manden er. Men undervejs vil Cross stĂ„ ansigt til ansigt med ting der er ukendte for ham – jalousi, ambition og en familie der er ved at gĂ„ i oplĂžsning ...

---

Tim Sullivan er en velanset krimiforfatter, manuskriptforfatter og instruktĂžr hvis filmografi inkluderer Where Angels Fear to Tread, Jack & Sarah og Cold Feet. Hans krimiserie om den socialt akavede men genialt vedholdende kriminalbetjent George Cross har toppet bestsellerlisterne og er anmelderrost vidt og bredt. Sullivan bor i det nordlige London med sin hustru, Rachel, den emmy-vindende producer af The Barefoot Contessa og Pioneer Woman.

---

“Jeg er smaskforelsket i George Cross” - Stephen Fry

“Sullivan har skabt en britisk detektiv til det 21. Ă„rhundrede som bliver svĂŠr at glemme” - Daily Mail

“Kriminalassistent George er lige sĂ„ interessant som de mord han opklarer” – Richard E. Grant

“Féngslende og fuld af overraskelser. Jeg kunne ikke slippe den!” – Simon McCleave

“Fremragende skrevet og med en stĂŠrk forstĂ„else for krimigenren” – Financial Times

“Plottet er omhyggeligt stykket sammen 
 Kan nĂŠsten ikke vente pĂ„ den nĂŠste bog i serien!” - LĂŠseranmeldelse

“Jeg tager mig selv i virkelig at holde af George og den mĂ„de han tĂŠnker pĂ„â€ - LĂŠseranmeldelse

“Det er rart at tro pĂ„ at der et eller andet sted derude er en George som sĂžger sandheden imod alle odds og vinder” - LĂŠseranmeldelse


Narrator: Thomas Gulstad
Duration: