(3)

Dansen med Regitze

audiobook & e-book


"Dansen med Regitze" er en smuk kÊrlighedshistorie fortalt af den stille og lidt konfliktsky Karl Aage, som faldt for den rapkÊftede og godhjertede Regitze pÄ et dansested, fordi hendes nakke sÄ sÄ ubeskyttet ud. Han spurgte, om hun ville danse, og det blev starten pÄ et livslangt Êgteskab med bÄde gode og dÄrlige stunder.

Under en sommerfest i deres kolonihave tÊnker Karl Aage nu tilbage pÄ alle sine oplevelser med Regitze, og hans erindringer maler et billede af en viljestÊrk kvinde, der undertiden er irriterende stÊdig, men som samtidig har et utrolig varmt hjerte og vil gÞre alt for at hjÊlpe de svage og dem, hun elsker.

Som den juleaften hvor hun inviterer en gammel hjemlÞs til at spise med, eller da hun opdager, at en arbejdskollega fÄr tÊsk af sin mand og ganske naturlig inviterer hende til at bo i deres lejlighed. Omkring sig samler Regitze mennesker, og ind i mellem bliver det vel meget for Karl Aage, men under hele hans tilbageblik mÊrker man alligevel den kÊrlighed, han nÊrer for Regitze, og det gÞr historien meget smuk.

Martha Christensen (1926-95) er en dansk forfatter og har siden debutromanen "VĂŠr god ved Remond" (1962) skrevet en lang rĂŠkke romaner og noveller. Martha Christensen blev i 1987 kĂ„ret til Årets forfatter og modtog Boghandlernes Gyldne LaurbĂŠr for romanen Dansen med Regitze. I 1989 blev hun valgt til Danskernes Yndlingsforfatter.


Narrator: Kjeld NĂžrgaard
Duration: