(0)

Den forsvundne million

E-book


Privatdetektiven Rex Carver fÄr en simpel opgave. Han skal finde Arnold Finch og fortÊlle ham, at han har arvet 5000 pund fra sin tante. Rex sporer Finch til Irland, men jo mere han finder ud af om ham, des mere fÄr han pÄ fornemmelsen, at den heldige arving ikke har lyst til at blive fundet. Meget tyder nemlig pÄ, at Finch har vÊret involveret i et stort diamanttyveri, sÄ de 5000 pund er smÄpenge for ham, hvorimod han mÄske har gode grunde til at holde sig skjult. EfterhÄnden begynder Rex at mistÊnke, at der ogsÄ er andre, der interesserede i at finde Finch, men at deres grunde nÊppe er sÄ uskyldige som hans.

"Den forsvundne million" er anden bog i Victor Cannings nervepirrende serie om den engelske privatdetektiv Rex Carver. BĂžgerne kan lĂŠses i forlĂŠngelse af hinanden eller hver for sig.

Victor Canning (1911-1986) var en britisk forfatter, der skrev et vÊld af romaner, som opnÄede stor popularitet i bÄde Storbritannien og udlandet. Han skrev hovedsageligt spÊndingsromaner, hvoraf mange er blevet oversat til fremmedsprog.