(0)

Din dolda potential

audiobook & e-book


Vi lever i en vÀrld som Àr besatt av talang. Vi firar begÄvade elever i skolan, unga idrottare och underbarn i musik. Men att beundra mÀnniskor med medfödda fördelar leder till att vi missar vad vi sjÀlva kan göra för att utvecklas. Risken Àr att vi lÄter bli att odla fÀrdigheter som vi inte redan besitter och dÀrigenom inte nÄr nya höjder.

I Din dolda potential vÀver Adam Grant samman vetenskapsbaserat fakta med insikter frÄn sin egen forskning och berÀttar fÀngslande hur synen pÄ vÄr potential pÄverkar resan frÄn klassrummet till styrelserummet, lekplatsen till OS och underjorden till yttre rymden. Grant beskriver hur man bygger sin karaktÀr, skapar motivation för att utvecklas men ocksÄ hur verksamheter kan organiseras för att förutsÀttningar att odla sina förmÄgor ska finnas i samhÀllet.

Din dolda potential Àr alltsÄ en bok för alla som vill ge sig sjÀlva eller andra förutsÀttningar att vÀxa som mÀnniskor. För vem som helst kan nÄ nya höjder. Vi alla besitter oanade resurser som ibland behöver en skjuts för att blottas.